Ik ben een persoon die open, realistisch en eerlijk is en zo ben ik ook als verloskundige. Ik sta naast jullie en ik zal mijn uiterste best doen om goede zorg te leveren met een persoonlijke noot.

Ik ben opgegroeid in Heerenveen. Ongeveer 11 jaar geleden ben ik met trots verloskundige geworden. Mijn opleiding heb ik in Groningen afgerond. Verhuisd naar Dordrecht, daar drie jaar gewerkt in een verloskundigenpraktijk. In 2013 de stap genomen om in het ziekenhuis te gaan werken in Amersfoort, sinds 2014 in Heerenveen te Tjongerschans. Super veel ervaring opgedaan in een geweldig team maar ik miste de persoonlijke begeleiding en toen kwam het belletje van de Vlinder.

Op 2 juli 1983, ben ik geboren. In 2011 ben ik voor het eerst moeder geworden en nu moeder van drie dochters. Mijn leven kent ook dalen, ik ben gescheiden en mijn vader verloren. Door de dalen ben ik sterker gaan staan in het leven en overtuigd dat een mens sterker en veerkrachtiger is dan dat je van tevoren had gedacht. Mijn huidige leven bestaat uit mijn dochters en een nieuwe partner.

Mijn motto is ‘samen staan wij sterk’. Wederzijdse vertrouwen is essentieel in ons vak. Dus laten wij de begeleiding samen doen.