Ik ben Tamara en sinds maart 2022 mag ik mijzelf praktijkassistente van De Vlinder noemen, “side-kick” van de verloskundigen. Wat een feestje is dat!

Na mijn opleiding mbo toerisme wilde ik doorstuderen, maar wat precies? Dat bleef ik mijzelf maar afvragen. Uiteindelijk koos ik een brede opleiding, zodat ik nog alle kanten op zou kunnen, al dan niet met aanvullende cursussen/bijscholingen. Het werd Bedrijfskunde M(anagement) E(conomie en) R(echt).

Tijdens en na mijn studie heb ik een poos bij een verpakkingsdrukkerij in Sneek gewerkt in verschillende functies. Al die tijd niet precies wetende wat nu echt bij mij zou passen.

In juni 2020 raakte ik zwanger en koos ik voor controles en begeleiding van De Vlinder. In februari 2021 is onze zoon geboren. Na de geboorte van onze zoon was ik zoekende naar een functie die meer past bij mij en bij De Vlinder ontstond een functie voor praktijkassistente.

Hoewel ik geen medische achtergrond heb, ben ik wel erg nieuwsgierig naar vanalles rondom verloskunde. Ik leer elke dag wat nieuws! Met alle plezier sta ik jullie telefonisch, per mail of persoonlijk te woord. Met bevallen kan ik je niet helpen, maar met allerlei andere kwesties sta ik je graag bij!

Tot ziens in de praktijk!