Beoordelingen van onze cliƫnten

Tijdens het afsluiten van het kraambed geven wij onze cliënten een link naar een digitaal evaluatieformulier. Graag willen wij hun ervaringen met jullie delen.
Regelmatig bekijken we de beoordelingen en proberen we aanpassingen te doen aan onze zorgverlening en in de praktijk.
Als feedback kregen we bijvoorbeeld dat onze radio binnen handbereik staat van kinderen. Binnenkort zullen we de radio op gaan hangen. Verder kregen we de opmerking dat onze spreekruimtes ondanks de geluidsdichte muren gehorig zijn. We hebben nu een systeem in bestelling dat de ruimte onder de deur dicht gaat maken.

Het gemiddelde cijfer dat onze cliënten en hun partners ons gaven in 2013 is 8,8.
Hieronder een selectie uit de reacties:

"Verloskundigen zijn prettig in de omgang, duidelijk en adeqaat. Praktijk heeft een huiselijk gevoel, vind ik erg prettig. Er wordt altijd voldoende tijd voor je gemaakt. Zowel tijdens de contole's als bij de bevalling als bij de kraambed bezoeken."

"De manier waarop jullie je vak met hart en ziel uitoefenen. Zo voelt het althans. Je voelt je als patiënt gehoord en weet dat je in goede handen bent."

"Persoonlijk afgestemd op mijn behoeftes. Iedereen goed op de hoogte van persoonlijke wensen/vragen, goed overleg onderling."

"Fijn niet te maken te hebben met een assistente. Drie verloskundigen die bij elkaar passen qua werkwijze."

"Een gezellige, warme praktijk en wachtkamer."

"De gynaecoloog heeft mij zeer goed behandeld. Mede doordat de verloskundigen zo goed de controle over informatieoverdracht hadden! Ook het feit dat er overleggen/ bijeenkomsten zijn om de verloskundige zorg van het ziekenhuis met de 1e lijn goed afgestemd te krijgen/houden vind ik prettig dat dat gebeurt."