Hoofdlocatie A. Kuyperstraat

Onze praktijk bevindt zich in Heerenveen Centrum aan de A. Kuyperstraat 10. De praktijk is gelegen achter het politiebureau. We zitten onder hetzelfde dak als Kindercentrum de Torteltuin. Op deze locatie vindt het grootste deel onze spreekuren plaats. Aan de zijkant van het pand hebben we een eigen ingang. Die is te herkennen aan ons logo op de deur. We hebben eigen parkeerplekken waar je gratis kunt parkeren.

De praktijk is gezellig ingericht. De wachtruimte heeft een warme zithoek met een sidetable voorzien van koffie en thee. Er is gelegenheid voor de oudere kindjes om te spelen en natuurlijk ontbreekt het prikbord niet met daarop vele foto’s. Een leuke boom aan de muur dient als “geboortekaartjesboom”. De radio doorbreekt de stilte in de wachtkamer. De spreekkamer ziet er ruim en warm uit. Een groot raam, waar veel buitenlicht door naar binnen valt, is afgeplakt met folie met daarop ons logo, waardoor nieuwsgierige blikken van buitenaf geen kans krijgen. Op het tv-scherm aan de muur kunnen de aanstaande ouders meekijken met de echo’s die in de praktijk gemaakt worden. Het speelhoekje zorgt ervoor dat de kinderen zich ook hier kunnen vermaken.

De Greiden, Kattebos 146

Daarnaast houden we op woensdagmiddag spreekuur in woonwijk De Greiden in Gezondheidscentrum Haskerbrug. Hier maken we gebruik van de praktijk van de huisartsen Zandstra en Nieboer. Zij zitten op de begane grond en de wachtruimte bevindt zich bij binnenkomst door de schuifdeuren aan de rechterkant.

Skoatterwâld

Op woensdagavond zitten we in woonwijk Skoatterwâld in Multifunctioneel Centrum De Spil. Boven de ingang staat Talant. Vervolgens rechtdoor door de blauwe deuren en dan vind je de wachtkamer aan de rechterkant. Hier vind je een bordje met ons logo.