Wij zijn Marit Steenland, Martine Jager en Karin Kreulen en runnen samen Verloskundigenpraktijk de Vlinder. Marit is in 2006 afgestudeerd aan de vroedvrouwenschool in Maastricht en sindsdien werkzaam in Heerenveen. Martine is in 2010 afgestudeerd en is na haar afstuderen meteen aan de slag gegaan bij De Vlinder. Karin is sinds 1997, na haar afstuderen gaan werken in Heerenveen.

Marit en Karin zijn op 1 januari 2007 samen de praktijk gestart. We wilden een praktijk met tijd voor de cliënt, met een persoonlijke benadering en een huiselijke uitstraling. Een praktijk waarbij we kunnen inspelen op de wens van de cliënt. In 2010 heeft Martine ons team versterkt. Haar werkwijze past precies bij onze visie.

Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten met een goed gevoel terug kijken op het verloop van de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Geen enkele zwangerschap of bevalling is gelijk, maar iedereen moet het gevoel hebben dat er naar hen geluisterd is en dat ze zelf een bijdrage hebben kunnen leveren aan het proces. Wij zorgen voor goede begeleiding en we hebben goede contacten met de andere zorgverleners, zodat al onze cliënten uiteindelijk op een veilige manier kunnen bevallen. 

We zullen altijd zelf de telefoon aannemen. Zo weten we precies wat er speelt en zijn we op elk moment voor iedereen direct bereikbaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Wij zijn alle drie ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen. Dit betekent dat wij voldoen aan de eisen van het kwaliteitsregister. De Vlinder heeft een kwaliteitskeurmerk van de beroepsorganisatie KNOV. Om dat keurmerk te behouden volgen wij voldoende na- en bijscholingsactiviteiten, zodat onze kennis up-to-date blijft.