Per 1 juli 2020 heeft Marit onze praktijk verlaten. De praktijk wordt voortgezet door Karin en Martine. Nynke blijft volledig mee werken en m.i.v. medio september 2020 zal Tessa van Olst ons team komen versterken. Over haar later meer.

Bericht van Marit: Na bijna 14 jaar met veel liefde en toewijding gewerkt te hebben als verloskundige bij De Vlinder is nu het moment gekomen om een ander pad te kiezen. Ik weet nog niet hoe ik mijn toekomst ga invullen, de komende periode ga ik eerst genieten van veel vrije tijd en mijn gezin. Samen met jullie heb ik hele mooie, gelukkig en ontroerende, maar soms ook verdrietige en emotionele momenten mogen meemaken bij De Vlinder. Ik ben dankbaar dat ik hierbij zo dicht naast jullie heb mogen staan. Ik wil iedereen bedanken die mijn periode bij De Vlinder zo waardevol heeft gemaakt. Het ga jullie goed en ik ga jullie missen, maar wie weet tot ziens!