Voorlichtingsavond Tjongerschans

Er in ziekenhuis Tjongerschans elf keer per jaar een gratis voorlichtingsavond: Bevallen in Heerenveen. Op deze avond wordt informatie gegeven over zowel de thuis-, als de ziekenhuis bevalling. De avond begint om 19.30 uur. Voor deze avond dien je je aan te melden via de website van Tjongerschans.

Data 2015: 10 november en 15 december.
Data 2016:  5 januari, 8 februari, 1 maart, 5 april, 9 mei, 7 juni, 11 juli, 6 september, 4 oktober, 1 november, 6 december.

Voorlichtinsavond Bevallen en kraamtijd

Vanaf mei 2014 organiseren we gratis voorlichtingsavonden over de bevalling en de kraamtijd. Het doel van deze avond is om jullie in praktisch opzicht voor te bereiden op deze periode: welke spullen moet je in huis hebben en waarom? Wat neemt een verloskundige mee naar een thuisbevalling en hoe gaat het precies als je in het ziekenhuis wilt bevallen? Wat doet een kraamverzorgster tijdens de bevalling en in de week erna? Ook de aanstaande vaders zijn van harte welkom!
De voorlichtingsavonden zullen plaatsvinden in wijkcentrum De Kempenaer in Heerenveen-Midden van 19.30 - 21.00 uur. Je kunt je tijdens het spreekuur bij ons aanmelden.