Gevestigd in hartje Heerenveen

Voel je welkom in onze praktijk!

Wij zijn Martine Jager, Nynke Deen en Karin Kreulen. Wij runnen samen Verloskundigenpraktijk de Vlinder. Karin werkt sinds 1997 in Heerenveen, Martine is in 2010 bij De Vlinder aan de slag gegaan en Nynke kwam in 2018 het team versterken. Op 1 januari 2007 is onze praktijk gestart. Verloskundigenpraktijk de Vlinder is en praktijk met tijd voor de cliënt, met een persoonlijke benadering en een huiselijke uitstraling. Een praktijk waarbij we kunnen inspelen op de wens van de cliënt.

Bekijk het team »

In 2010 kwam Martine ons team versterken. Haar werkwijze paste precies bij onze visie. Datzelfde gevoel kregen wij in 2018 toen Nynke op ons pad kwam. Wij waren op zoek naar versterking en Nynke bleek precies de goede kandidaat. Oftewel het vierde puzzelstukje in onze praktijk.

Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten met een goed gevoel terug kijken op het verloop van de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. We zullen altijd zelf de telefoon aannemen. Zo weten we precies wat er speelt en zijn we op elk moment voor iedereen direct bereikbaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Wij zijn alle vier ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen. Dit betekent dat wij voldoen aan de eisen van het kwaliteitsregister. De Vlinder heeft een kwaliteitskeurmerk van de beroepsorganisatie KNOV. Om dat keurmerk te behouden volgen wij voldoende na- en bijscholingsactiviteiten, zodat onze kennis up-to-date blijft.

Reacties

Het gemiddelde cijfer dat onze cliënten en hun partners ons geven is een 9,2. Een selectie uit de reacties: