Gevestigd in hartje Heerenveen

Voel je welkom in onze praktijk!

Wij zijn Karin Kreulen, Martine Jager en Sherida van der Meulen. Samen laten wij Verloskundigenpraktijk De Vlinder bloeien. De Vlinder is op 1 januari 2007 gestart. Karin werkt sinds 1997 in Heerenveen en was bij de start van De Vlinder betrokken. Martine kwam hier in 2010 al snel bij. In 2021 kwam Sherida ons team versterken.

Verloskundigenpraktijk De Vlinder is een praktijk met tijd voor de cliënt, met een persoonlijke benadering en een huiselijke uitstraling. Met deze wensen in haar achterhoofd is Karin in 2007 de praktijk gestart. Martine bleek dezelfde ideeën te hebben en wilde ook graag op deze manier haar zorg bieden. Samen willen wij inspelen op de wens van de cliënt en een hoge kwaliteit van zorg bieden.

pand1

In 2021 hadden wij een nieuwe waarneemster nodig en kwam Sherida op ons pad. Sherida kennen wij al van haar baan in ziekenhuis Tjongerschans als klinisch verloskundige. Toen zij aangaf graag weer in een praktijk als De Vlinder te willen gaan werken was voor ons de keuze snel gemaakt. Met ons drieën willen wij jullie kwaliteit en persoonlijke zorg te bieden!

Bekijk het team »

Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten met een goed gevoel terug kijken op het verloop van de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. We zullen altijd zelf de telefoon aannemen. Zo weten we precies wat er speelt en zijn we op elk moment voor iedereen direct bereikbaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Wij zijn alle drie ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen. Dit betekent dat wij voldoen aan de eisen van het kwaliteitsregister. De Vlinder heeft een kwaliteitskeurmerk van de beroepsorganisatie KNOV. Om dat keurmerk te behouden volgen wij voldoende na- en bijscholingsactiviteiten, zodat onze kennis up-to-date blijft.

Reacties

Het gemiddelde cijfer dat onze cliënten en hun partners ons geven is een 9,2. Een selectie uit de reacties: