Gevestigd in hartje Heerenveen

Voel je welkom in onze praktijk!

Wij zijn Karin Kreulen en Martine Jager en samen laten wij Verloskundigenpraktijk De Vlinder bloeien. De Vlinder is op 1 januari 2007 gestart. Karin werkt sinds 1997 in Heerenveen en was in 2007 mede-oprichter van De Vlinder. Martine kwam hier in 2010 al snel bij. Samen, en met de assistentes, waarneemsters  en echoscopiste die bij ons werken willen wij jullie kwaliteit en persoonlijke zorg bieden.

Verloskundigenpraktijk De Vlinder is een praktijk met tijd voor de cliënt, met een persoonlijke benadering en een huiselijke uitstraling. Met deze wensen in haar achterhoofd is Karin in 2007 de praktijk gestart. Martine bleek dezelfde ideeën te hebben en wilde ook graag op deze manier haar zorg bieden. Samen willen wij inspelen op de wens van de cliënt en een hoge kwaliteit van zorg bieden.

pand1

Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten met een goed gevoel terug kunnen kijken op het verloop van de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Wij zijn dan ook 7 dagen per week, 24 uur per dag direct bereikbaar. Zo weten we precies wat er speelt en zijn we op elk moment voor iedereen direct bereikbaar.

Wij als verloskundigen en onze echoscopiste staan ingeschreven in een kwaliteitsregister. Dit zijn de kwaliteitsregisters van onze beroepsorganisatie KNOV en het echoscopie register BEN. De Vlinder heeft een kwaliteitskeurmerk van de beroepsorganisatie KNOV. Om dat keurmerk te behouden volgen wij voldoende na- en bijscholingsactiviteiten, zodat onze kennis up-to-date blijft.

Reacties

Het gemiddelde cijfer dat onze cliënten en hun partners ons geven is een 9,2. Een selectie uit de reacties: