Voel je welkom!

In onze praktijk

De-Vlinder-pand-bezoek-1-800

Hoofdlocatie A. Kuyperstraat

Onze praktijk bevindt zich in Heerenveen Centrum aan de A. Kuyperstraat 10. De praktijk is gelegen achter het politiebureau. Op deze locatie vindt het grootste deel onze spreekuren plaats. Aan de zijkant van het pand hebben we een eigen ingang. Die is te herkennen aan ons logo op de deur. We hebben eigen parkeerplekken waar je gratis kunt parkeren.

De praktijk is gezellig ingericht. De wachtruimte heeft een warme zithoek met een sidetable voorzien van koffie en thee. Er is gelegenheid voor de oudere kindjes om te spelen en natuurlijk ontbreekt het prikbord niet met daarop vele foto’s. Een leuke boom aan de muur dient als “geboortekaartjesboom”. De radio doorbreekt de stilte in de wachtkamer. De spreekkamer ziet er ruim en warm uit. Een groot raam, waar veel buitenlicht door naar binnen valt, is afgeplakt met folie met daarop ons logo, waardoor nieuwsgierige blikken van buitenaf geen kans krijgen. Op het tv-scherm aan de muur kunnen de aanstaande ouders meekijken met de echo’s die in de praktijk gemaakt worden. Het speelhoekje zorgt ervoor dat de kinderen zich ook hier kunnen vermaken.

Spreekuur:

Maandagochtend en -avond
08.30 – 12.00 uur
18.30 – 21.00 uur

Woensdagochtend
08.30 – 12.00 uur

Vrijdagochtend en -middag
08.30 – 12.00 uur
13.30 – 16.00 uur

De Spil

Skoatterwâld, Schoterplein 25

Op woensdagavond zitten we in woonwijk Skoatterwâld in Multifunctioneel Centrum De Spil. Boven de ingang staat Talant. Vervolgens rechtdoor door de blauwe deuren en dan vind je de wachtkamer aan de rechterkant. Hier vind je een bordje met ons logo.

Spreekuur:

Woensdagavond
18.30 – 21.00 uur