Samen zijn wij De Vlinder

Verloskundigen, waarneemsters en stagiaires

verloskundigenpraktijk-de-vlinder-lage-resolutie(C)www.guidohibma.nl-418

Wij zijn Karin Kreulen, Martine Jager en Sherida van der Meulen. Samen laten wij Verloskundigenpraktijk De Vlinder bloeien. De Vlinder is op 1 januari 2007 gestart. Karin werkt sinds 1997 in Heerenveen en was bij de start van De Vlinder betrokken. Martine kwam hier in 2010 al snel bij. In 2021 kwam Sherida ons team versterken.

In 2021 hadden wij een nieuwe waarneemster nodig en kwam Sherida op ons pad. Sherida kennen wij al van haar baan in ziekenhuis Tjongerschans als klinisch verloskundige. Toen zij aangaf graag weer in een praktijk als De Vlinder te willen gaan werken was voor ons de keuze snel gemaakt. Met ons drieën willen wij jullie kwaliteit en persoonlijke zorg te bieden!

Ons team

Verloskundigen

Verloskundige en echoscopiste

Tijdens mijn middelbare schoolperiode stond voor mij al vast dat ik verloskundige wilde worden. Na mijn diplomering ben ik eerst naar de HBO-V in Groningen gegaan…

Meer lezen

Verloskundige en echoscopiste

Na mijn examen op de middelbare school ben ik bewegingswetenschappen gaan studeren. Tijdens deze studie kwam ik erachter dat mijn passie ligt bij het begeleiden…

Meer lezen

Ik ben een persoon die open, realistisch en eerlijk is en zo ben ik ook als verloskundige. Ik sta naast jullie en ik zal mijn uiterste best doen om goede zorg te leveren met een persoonlijke noot. Ik ben opgegroeid in Heerenveen…

Meer lezen

Waarneemsters

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Om deze zorg te garanderen en de eventuele afwezigheid van één van ons op te vangen hebben wij een achterwachtregeling ingesteld en waarneming verzorgd.
Bij de grootte van onze praktijk gebeurt het niet vaak dat de dienstdoende verloskundige op twee plaatsen tegelijk aanwezig moet zijn. Maar het is zeker mogelijk dat een dergelijke situatie ontstaat. Hiervoor hebben wij een achterwachtregeling getroffen met de verloskundigenpraktijk in Joure, die in geval van het zogenaamde ‘dubbel staan’ ons kan vervangen.

Het dienstrooster van onze praktijk wordt ingevuld door ons drieën. In uitzonderingsgevallen, bijvoorbeeld bij eventuele langdurige ziekte kan het zo zijn dat een deel van onze diensten ingevuld moet worden door een waarneemster. Een waarneemster is altijd een ervaren verloskundige die vanuit dezelfde visie werkt als wij. Tijdens het spreekuur kan je dan met haar kennismaken.

Stagiaires

Zo nu en dan begeleiden wij in onze praktijk studenten van één van de verloskunde academies tijdens hun stage. De verloskundige zorg die zij tijdens spreekuur, bevalling en de kraamperiode verrichten vindt altijd onder onze verantwoordelijkheid en supervisie plaats. Als je bezwaar hebt tegen de aanwezigheid van en/of de behandeling door een stagiaire kan je dat vanzelfsprekend altijd melden.